Daisy Micro C-01

Касовият апарат Daisy Micro C -01 e перфектният избор за хора, които искат да имат най-удобната клавиатура за работа и най-големия операторски дисплей. Удобната клавиатура прави работата с касовия апарат DAISY MICRO C -01 песен дори и за хората, чиито пръсти са по-шишкави, а големият дисплей спестява безброй слагания на очилата. Възможностите за едновременното свързване на везна, баркод скенер, и сейф за пари го правят любим на собствениците на - всякакъв тип магазини – хранителни, железарии, магазини за дрехи , бутици, сервизи, аптеки, и т.н.


Ако имате TESSERUM ваучер за този продукт, можете да го използвате и да получите отстъпката, отбелязана на ваучера. Повече за TESSERUM ваучерите и как можете да получите такъв, можете да прочетете ТУК

При закупуване на Daisy Micro C- 01 Виe получавате:

Касов апарат Daisy Micro C- 01 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА нап И МФ .

ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Абонамент за СИМ карта за СРОК ОТ 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА.

Програмиране на ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ) .

КРАТКА инструкция за работа с касовия апарат

Предложената цена е за стационарен касов апарат, който се получава в офис на WWW.KASOVAPARAT.COM. Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "Доставка", опцията "Доставка до обект". Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM или друга партньорска фирма .

Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във в ашия търговски обек т или офис.

Ако желаете да закупите и електронна търговска везна, проверете за предлагания от нас пакет касов апарат + електронна търговска везна, за да спестите още повече пари, взимайки най-изгодната оферта на пазара.

 

Цена:
325.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ