Daisy Perfect M

Daisy Perfect M е оптималният касов апарат от серията Perfect за малки и средно големи търговски обекти. Касовият апарат сам си прави дневен отчет и с това отговаря на последните редакции на изискванията на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите . По-големите му размери го правят удобен и подходящ за търговски обекти с голяма натовареност, а възможностите за свързване с електронни везни , баркод скенер и сейф за пари го прави страхотен избор за вашият търговски обект.


Ако имате TESSERUM ваучер за този продукт, можете да го използвате и да получите отстъпката, отбелязана на ваучера. Повече за TESSERUM ваучерите и как можете да получите такъв, можете да прочетете ТУК


Ако имате TESSERUM ваучер “25+25 ” цената на касовия апарат DAISY PERFECT M e 1 9 9 лв с ДДС !!!


При закупуване на касовия апарат получавате:

КАСОВ АПАРАТ DAISY PERFECT M ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*


ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)


КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ


* Предложената цена е за стационарен касов апарат, който се получава в офис на WWW.KASOVAPARAT.COM или безплатна доставка до офис на ПРАТКА.БГ . Ако желаете доставка до Вашия обект в София, трябва да изберете опцията „Доставка и кратко обучение“ от падащото меню : „ДОСТАВКА“


Със закупуването на касовия апарат DAISY PERFECT M можете да се абонирате за MyDaisy. MyDaisy е облачна услуга, с която можете да следите отдалечено работата на касовия ви апарат, както и да го програмирате (при план MyDaisyPLUS). В зависимост от вашите нужди, можете да изберете от следните два абонаментни плана :

- MyDaisy – получавате възможност отдалечено да следите дневните и месечните отчети на касови апарат.

Цена 2,99 лв./месец *

- MyDaisyPLUS получавате възможност отдалечено да следите месечните и дневните отчети, да виждате издадените касови бележки, както и отдалечено да програмирате департаменти, оператори, артикули, клиенти и баркодове.

Цена 4 ,99 лв./месец *


* Абонаментът за облачната услуга MyDaisy се заплаща за 12 месеца и показаните цени са с ДДС.Закупувайки апарата от нас, получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга , в която да си подреждате дневните фискални отчети и направените сторно бележки.

 

Касовият апарат Daisy Perfect M e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ДЕЙЗИ ТЕХНОЛОДЖИ и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

Цена:
299.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ