Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Стационарни касови апарати / Касов апарат Daisy Perfect S 01 Стационарен/ Мобилен*
Касов апарат Daisy Perfect S 01 Стационарен/ Мобилен*

Perfect S 01 е най-компактният от луксозната серия касови апарати от ново поколение Perfect, който отговаря изцяло на изискванията на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Моделът е предназначен за хора със стил, които не правят компромиси. Стационарният вариант на апарата е подходящ за хранителни магазини, аптеки, бутици, дрогерии, ресторанти и други.


Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM . Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "До ставка", опцията "Доставка до обект".

При закупуване на Perfect S01 Виe получавате:


Касов апарат Perfect S01 – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.

Касовият апарат PERFECT S 01 e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ДЕЙЗИ ТЕХНОЛОДЖИ и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.

Касовият апарат има два варианта – стационарен и мобилен. Мобилният вариант на PERFECT S 01 има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията.


Ако желаете да го закупите във версия МОБИЛЕН*, моля добавете от падащото меню „Батерии“ опцията „Пакет батерии". 

Цена:
219.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ