Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат Datecs DP-25X
Касов апарат Datecs DP-25X

Най- надеждният касов апарат на DATECS e DP-25. Това е касова апарат за хората, които не искат да правят компромиси с качеството на използваното от тях оборуване в техния търговски обект. Удобната и изключително издържлива клавиатура, правят ежедневната работа с касовия апарат приятна за оператора. Големите и информативни буквено-цифрови дисплей изобразяват данните по четлив и разбираем начин за оператора и клиентите. Касовият апарат Datecs DP-25X е оборудван с много комуникационни портове и може дори да има Ethernet порт за работа с него през локална мрежа.

Друго основно предимство на Datecs DP-25X е , че може да бъде свързан с платежен терминал, произведен от фирма Datecs и по-този начин да се избегнат човешките грешки при плащане с карта в обекта.


Ако имате ваучер TESSERUM за този продукт, можете да го използвате и да получите отстъпката, отбелязана на ваучера. Повече за TESSERUM ваучерите и как можете да получите такъв, можете да прочетете ТУК

Ако имате ваучер TESSERUM ПЛЮС "25+25" цената на касовия апарат DATECS DP-25X e 2 7 9 лв с ДДС съгласно условията на ваучера TESSERUM ПЛЮС "25+25" !


В цената от 329 лв с ДДС са включени следните продукти и услуги:

КАСОВ АПАРАТ datecs dp-25x ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*


ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)


КРАТКА И ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ


Касовият апарат Datecs DP-25X е изключително подходящ за търговски обекти със средно и високо натоварване, които не използват софтуерна система. Високата му надеждност, както и възможността му за връзка с Платежен терминал , произведен от фирма DATECS , го правят предпочитан избор за магазини, обекти за бързо хранене, обекти за продажба на алкохол и цигари, както и всички други обекти, които издават много касови бележки на ден.

 


При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ФИСКТРОНИКС ЕООД и също така и да не променя програмираните от сервизната фирма графично лого и рекламен текст по време на гаранционния срок на касовия апарат.

* Безплатната доставка е до офис на СПИДИ.

Цена:
329.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ