Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат ISL5008-KL Стационарен/Мобилен*
Касов апарат ISL5008-KL Стационарен/Мобилен*

 

Компактен нискобюджетен касов апарат, подходящ за работа както в малки търговски обекти - бутици, аптеки, офиси, павилиони, така и за мобилна търговия - във вариант Мобилен*. Благодарение на ниската си консумация и ефективната експлоатация на акумулатора, апаратът гарантира надеждност и отлични работни характеристики.


Предложената цена е за стационарен касов апарат, който се получава в офис на WWW.KASOVAPARAT.COM. Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "Доставка", опцията "Доставка до обект". Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM .

При закупуване на ISL 5008KL Виe получавате:


Касов апарат ISL 5008KL – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.

 

Касовият апарат ISL 5008KL e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ISL ООД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.


Касовият апарат има два варианта – стационарен и мобилен. Мобилният вариант на ISL 5008KL има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията.


Ако желаете да го закупите във версия МОБИЛЕН*, моля добавете от падащото меню „Батерии“ опцията „Пакет батерии". 

Цена:
219.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ