Начало / КАК ДА ПАЗАРУВАМ Доставки и плащане
КАК ДА ПАЗАРУВАМ Доставки и плащане ЗАЩО Е НУЖНО ДА ИМАТЕ РЕГИСТРАЦИЯ В KASOVAPARAT.COM


1. Получавате % ОТСТЪПКА при генериран оборот за всички наши артикули.


2.Лесно и бързо може да направите своята поръчка, като предварително добавите вашите фирми, адреси за доставка, лични данни. По този начин само с няколко кликвания вече правите поръчка, без да е нужно да попълвате десетки полета.


3.Получавате известия за всички наши промоции.


4.Получавате различни бонуси и подаръци в различните ни кампании.


5.Лесно следите статуса на поръчката си, посредством модулът ни за контрол на поръчките.


6.Лесна комуникация между нас и Вас с модула за съобщения.ДОСТАВКА И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Потвърждаване на поръчката, потвърждение на плащане

- Потвърждение на поръчката - наш служител ще ви се обади по телефона, който сте оставили в личната информация за контакт и ще изиска потвърждение и сверяване на вашата поръчка, т.е. да потвърдите заявката и желаните от вас продукти.

- Потвърждение на плащане - то е необходимо, когато желаете да закупите фискален продукт, или сте избрали начин на разплащане с банков превод или с кредитна / дебитна карта. Тогава ние изчакваме потвърждението на плащането, след което подготвяме и изпращаме избрания от Вас продукт.

ДОСТАВКИ - ДОСТАВКАТА ДО ВСЕКИ ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ, НАПРАВИЛ ПОКУПКА НАД 250 ЛВ. Е БЕЗПЛАТНА. Всички поръчки над 250лв се изпращам само срещу предварително заплащане - по банков път, чрез системата на ePay, в брой в наш офис, с кредитна или дебитна карта. Не изпращаме поръчки над 250лв с наложен платеж.

Доставка на фискален продукт - когато сте направили заявка за покупка на фискално устройство (касов апарат, фискален принтер, фискална система и др.), доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни, след потвърждаване на поръчката и потвърждение на плащането.

Доставка на нефискален продукт - този тип доставка на продукти, които не се нуждаят от фискализиране, става за 2 работни дни в зависимост от начина на разплащане на покупката, ако тя е с банков превод, или кредитна/дебитна карта се изчаква потвърждение на транзакцията и тогава се изпараща заяката. Ако сте избрали с наложен платеж, заявката се изпраща веднага по куриер.

 

1. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - някой от нашите продукти можете да поръчате с наложен платеж, които ще платите при доставката на избраните от вас продукти. Това са продукти, които са нефискални, неизискващи фискализация и регистрация към НАП, всички наши продукти различни от „касови апарати”, „фискални принтери”, „фискални системи”, всички останали аксесоари, търговско оборудване и софтуер, за тях нашата система ще Ви даде възможност да поръчате с наложен платеж, ако сте избрали фискален продукт заедно с нефискален, системата автоматично ще филтрира заявката Ви и ще Ви даде останалите възможности за разплащане. 


2. ПО БАНКОВ ПЪТ – по този начин можете да заплатите всички един от нашите продукти. След като направите желаната заявка за покупка Вие трябва да направите банков превод по нашите сметки със съответния генериран номер на поръчката, с вносна бележка в най-близкият нанков клон до Вас или по интернет посредством ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ, ако разполагате с такова. Като основание за плащане напишете генерирания от нас код на заявката “KA00000”. ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ
В полза на "Фисктроникс" EООД
При Банка: ПOЩЕНСКА БАНКА ЕАД
IBAN: BG14BPBI79421200051727
Валута: BGN
BIC: BPBIBGSF
Основание за плащане: Номера на заявката 


3. С КРЕДИТНА ИЛИ ДЕБИТНА КАРТА това може би е най-удобният, сигурен и бърз начин за поръчка, тъйкато ние използваме виртуален ПОС терминал на банка ОББ, който е сертифициран и използва международните системи за сигурност “Verified by Visa and MasterCard SecureCode”. Това е международна гаранция за сигурноста и защита на Вашите пари и разплащане в нашият уеб сайт, със системата на ОББ „Виртуален ПОС”. С нея можете да поръчате и заплатите всеки един продукт от каталозите ни. - Очаквайте скоро!


4. НА МЯСТО В НАШИЯТ ОФИС – На място в нашият офис можете да заплатите всеки един от нашите продукти, като след това ще ги получите в удобно за Вас време с куриер, на посочено от Вас място.


5. ПОСРЕДСТВОМ СИСТЕМАТА ePay – Tова е един сравнително популярен и сигурен начин за разплащане, ако сте клиенти на ePay, имате създаден акаунт и микросметка много лесно, бързо и сигурно можете заплатите желания от Вас продукт, следвайки стъпките за пазаруване.


ePay.bg гарантира плащанията!

ePay.bg гарантира плащанията на клиентите и възстановява неправомерно наредените преводи с банкови карти и микросметки, извършени през сайтовете ePay.bg и easypay.bg. Това са плащания, които не са наредени от клиента титуляр по надлежния ред, независимо от причините за това.
Научете повече тукТОП ОФЕРТИ