Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Стационарни касови апарати / Касов апарат TREMOL ZM-KL-V2 ЗАПИТВАНЕ
Касов апарат TREMOL ZM-KL-V2 ЗАПИТВАНЕ

Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свързване със сървърите на НАП. Малките физически размери и възможността за работа както на мрежово захранване, така и на батерии /опция/ го правят подходящ за работа в обекти със средна и висока натовареност и в обекти без електрическа мрежа. Съобразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба H18.


Предложената цена е за стационарен касов апарат, който се получава в офис на WWW.KASOVAPARAT.COM. Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "Доставка", опцията "Доставка до обект". Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM .

При закупуване на Tremol ZM-KL-v2 Виe получавате:


Касов апарат Tremol ZM-KL-v2 – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.

Касовият апарат Tremol ZM-KL-v2 e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма Тремол ООД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

Цена:
999.99 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ